Selecteer een pagina

Even Voorstellen

Wat is MB Service & Onderhoud?

Wij zijn een jong en ondernemend bedrijf dat zich richt op de mechanische kant van de techniek. Dit houdt in dat we de mouwen opstropen en naar de behoefte van de klant graag onze handen vuil maken. Onze medewerkers beschikken over tal van vakinhoudelijke vaardigheden en specialisme welke ingezet kunnen worden bij nieuw of verbouw of revisiewerkzaamheden en projecten. Zo leveren wij verschillende diensten en totaalproducten tegen een hoge kwaliteit door vakmanschap en tegen gunstige tarieven. Vanzelfsprekend staan wij garant voor uitstekende service en leveren wij optimale nazorg.

 

Wat doen wij?

Meest voorkomende projecten die wij afhandelen zijn kleinschalig, maar ook voor grote projecten draaien wij onze handen niet om.
Het betreft vaak uw machinepark optimaal draaiend te houden, maar het kan ook een groot project zijn.
Van het aansluiten van een leidingstraat van een olietank tot aan het prefab werk maken en assembleren voor in een hogedrukunit/skid bij MB Service & Onderhoud bent u aan het juiste adres.

Daarin leveren wij alle disciplines zoals ontwerpen, advies, materiaalkeuze, laswerk, pre-fab werk op locatie, plaatsen van productielijnen, montage, enz en in samenwerking met een erkend installatiebedrijf verzorgen wij voor u bijna alle technische werkzaamheden.

Diensten

Wilt u een overzicht zien van onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan even op onze pagina.

Lees verder

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in MB Service & Onderhoud en wilt u een samenwerking aangaan klik dan verder voor contact.

Lees verder